skip to Main Content
Vrolijke Nagels In Het Voorjaar!

Vrolijke nagels in het voorjaar!

Het is altijd lente als het aan jouw nagels ligt

Hoewel je op elk moment van het jaar elke gewenste kleur of ontwerp kunt dragen, is het leuk om elk seizoen een paar ideeën te hebben om je nagels op te inspireren. Om je hierbij te helpen, hebben we een aantal nageltrends voor dit voorjaar op een rijtje gezet. Door de donkere winter nagellakkleuren te ruilen voor de zachtere lentekleuren kan de algehele sfeer van elke outfit onmiddellijk veranderen. Probeer ze zelf uit!

Speelse roze nagels

Lichtroze nagellak is een van die kleuren die het hele jaar door goed werkt, maar dit voorjaar is het leuker dan ooit! Doop je nagels in de lichtroze glorie van vrolijke tinten en laat ze sprankelen in de lentezon. Deze vrouwelijke tint wordt nog mooier in combinatie met een leuk en speels design, zoals organische vormen of kleine steentjes. De details maken het helemaal af!

Kleurrijke geruite print

Dit voorjaar draait alles om experimenteren. De geruite look is daar een goed voorbeeld van. Pak je hele voorraad nagellakken, zodat je deze look kunt uitproberen. Om dit netjes te doen volg je de volgende stappen:

  1. Lak eerst je nagel geheel of gedeeltelijk in één kleur
  2. Je kunt ervoor kiezen om een aantal nagels een andere kleur te geven
  3. Met een fijne stripborstel kun je kleine vierkante vormen maken
  4. Dompel vervolgens de nagel in nagellakremover om de randen schoon te maken
  5. Vijl ten slotte alles mooi en soepel

Alle tinten groen in de lente

De lente staat voor het bloeien van de natuur. Daarom is de kleur groen meestal een populaire lentekleur. Aards groen, turkoois, felle neon of stijlvolle smaragd: dit jaar kun je helemaal los gaan met allerlei tinten groen. Haal de kerstlakjes maar tevoorschijn en experimenteer met een groene look of mix twee groene nagellakken met elkaar voor een zeegroen effect.

Veel meer vrolijke opties

Bereid je voor om dit voorjaar veel versies van de bovenstaande looks in alle verschillende vormen tegen te komen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Heb jij een origineel idee? Ga dan aan de slag met bijvoorbeeld een gellak starterkit en leef je uit. Heb jij een mooie nagelcreatie gemaakt? Laat het ons zien door een bericht te sturen via de contactpagina. We zijn erg benieuwd.

Back To Top