skip to Main Content
Waarom Naar Een Silent Disco Zo Leuk Is

Waarom naar een silent disco zo leuk is

Vroeger toen ik nog wat jonger was, was ik zowat elke dag wel te vinden in een club. Mijn dag begon eigenlijk pas als ik mijn eerste voet in de club had gezet. Ik nam altijd een lekker drankje en ging daarna direct de dansvloer op. Het was dus vroeger echt mijn leven, toch is dit tegenwoordig niet meer het geval. Dit kwam omdat ik op een gegeven moment ouder werd en de muziek van de jongeren mij helemaal niet meer aansprak. Daarom ga ik het in deze tekst hebben over waarom ik de muziek van tegenwoordig minder leuk vind en over wat ik zo leuk vind aan een silent discoSilent disco

Waarom ik de muziek van tegenwoordig niet meer zo leuk vind

In mijn tijd waren de nummers die in de club werden gedraaid allemaal happy dancing nummers. Iedereen kon er op dansen, het was in het Engels en iedereen vond het leuk. Op een gegeven moment is hier verandering in gekomen doordat er in de clubs meer rap en hardcore werd gedraaid. Dit is iets waar de jongere generatie helemaal gek van wordt maar ik word er niet warm van. Daarom ging ik dus een tijdje niet meer naar de club toe en dat vond ik echt heel erg jammer. 

Waarom een silent disco zo leuk is

Na een aantal jaar niet in de club te zijn geweest mistte ik het toch wel een beetje. gelukkig zag ik een advertentie hangen op een paal van een silent disco en mijn man en ik besloten om eens te gaan kijken wat dit dan precies was. Het resultaat was geweldig, de sfeer was weer precies hetzelfde als hoe het vroeger was en het was echt fijn om weer een paar oude bekenden te zien. Ik kon lekker luisteren naar de muziek die ik leuk vind en ik kon ook mijn koptelefoon afdoen als ik er even genoeg van had. 

Back To Top