skip to Main Content

corrieweb over mijAlles over Corrieweb.nl

Waar gaat Corrieweb.nl over?

Welkom op Corrieweb.nl! Wat leuk dat je langskomt om mijn blogs te lezen. Op dit blog vindt je artikelen over alles wat met DIY te maken heeft. Ik vind het leuk om zoveel mogelijk dingen zelfs te maken, van beautyproducten tot kleding. Ook tuinieren vind ik heerlijk, en maak ik graag zelf cadeautjes voor mijn vrienden en familie. Daarnaast verschijnen er soms artikelen over lifestyle, gewoon omdat het kan. Bijvoorbeeld over leuke apps of over duurzaamheid.

De leukste DIY inspiratie

Het is de bedoeling om jou te inspireren om zelf ook aan de slag te gaan. Er is immers niks leukers dan om zelf dingen te maken, toch? Zeg nou zelf hoe leuk is het als je kunt zeggen ‘dat heb ik zelf gemaakt’ wanneer iemand vraagt waar je die leuke tas/hoed/jas vandaan hebt! Creativiteit zit nou eenmaal bij veel mensen in hun genen, het is heerlijk om zelf iets te creëren en uit het niets iets te laten ontstaan.

Corrieweb voor iedereen!

Corrieweb is een community voor iedereen die geïnteresseerd is in DIY. Jullie hobbyisten kunnen elkaar vinden in de comments. Geef elkaar vooral leuke tips en deel jullie zelfgemaakte projecten met elkaar via Corrieweb!

Back To Top