skip to Main Content
Op Zoek Naar Balans In Je Leven?

Op zoek naar balans in je leven?

Ben jij een beetje op zoek naar balans in je leven? Ik was dat in ieder geval wel heel erg lang en ik heb het idee dat ik het nu wel heb gevonden. Kijk, ik kan je alvast vertellen dat het belangrijk is om niet te veel van het ene en niet teveel van het andere te hebben. Dat klinkt heel logisch en vanzelfsprekend en misschien zelfs een beetje kinderachtig, maar toch vergeten heel veel mensen dit te doen in het dagelijks leven. Dus vandaag ga ik je een beetje vertellen wat je kan doen.

 

Om wat meer balans te krijgen

Ik ben zelf van mening dat je je bewust moet zijn van waar je leeft, hoe je leeft en wat je nou allemaal aan het doen bent. Ik heb namelijk het gevoel dat ontzettend veel mensen maar gewoon een beetje voortkabbelen en echt werkelijk geen idee hebben wat ze nou allemaal aan het doen zijn. Daarom ben ik van mening dat je moet gaan kijken naar wat je nou heel veel energie kost, en wat je nou energie oplevert. Vanaf daar kun je er achter komen wat nou voor jou het beste werkt.balans in je leven

 

Het begint bij de kleine dingen

Het zijn echt the small things in life, kan ik je vertellen. Wat kost jou nou heel veel energie, en wat levert je een hoop energie op? Daar gaan we het over hebben. Breng jij lange uren achter de laptop door? Ben je veel buiten? Eet je wel goed genoeg, en zo ja, op wat voor manier ben je dat aan het doen? Slaap je genoeg? Kijk, je hebt energiegevers en energievreters, dat is een beetje waar het op neerkomt. En als je die in balans weet te houden, heb je een gelukkiger leven.

Back To Top