skip to Main Content
Tips Om De Herfst In Huis Te Halen

Tips om de herfst in huis te halen

Hoe krijg je de ‘mooiste’ herfst in je interieur?

We hebben nog een paar prachtige weekenden gehad, het leek zowaar nog wel zomer. Maar de dagen worden nu toch echt korter, de natuur laat haar herfstkleuren zien. Alle reden dus om de gezellige herfstsfeer in huis te halen. Hoe breng je die gezelligheid in huis zonder in een herfstdepressie te geraken? Wij geven je tips.

Sfeervolle wanddecoratie

Een behangetje met een mooie print in warme kleuren kun je altijd op een van je muren aanbrengen. Dat geeft je woonkamer meteen een heel andere uitstraling. Hou de andere muren rustig, in wit of een zachte natuurlijke tint zoals beige.

Samen onder een dekentje

Wat is er nou gezelliger dan samen op de bank kruipen en beginnen aan een nieuwe Netflix serie? Niets toch? En dan kruip je natuurlijk lekker samen onder een warm dekentje op de bank. Dat is pas herfst!

Lekker slapen!

De lange plakkerige nachten zijn voorbij. In de herfst kom je eindelijk weer aan goede nachtrust toe. Het is vroeger donker, het wordt frisser in de slaapkamer… Dat zijn de perfecte omstandigheden om lekker te slapen.

Herfstdecoratie

Maak een leuk herfsthoekje in huis. Maak eerst een lekkere boswandeling om van de herfstkleuren en -geuren in de natuur te genieten. Verzamel samen met de kids wat glanzende kastanjes, leuke eikeltjes met hun dopje er nog op en wat mooie verkleurde bladeren. Eenmaal thuis, na het genieten van een kop lekkere kaneel thee of limonade, lekker samen knutselen. Spinnen van kastanjes en een mooie herfsttafel zijn het resultaat. Met wat pompoentjes uit de bloemenwinkel of het tuincentrum maak je je huis helemaal herfst-proof.

Laminaatvloer met een warme uitstraling

De vloer is een zeer belangrijk sfeerbepalend onderdeel van je woning. Herfsttinten kun je bijvoorbeeld aanbrengen door te kiezen voor een mooie laminaatvloer. Laminaat is verkrijgbaar in verschillende uitstralingen, dus ook in jouw stijl, en je kunt laminaat vrij eenvoudig zelf leggen. Een laminaatvloer geeft in ieder geval een warm en herfstig gevoel aan je interieur. Ofwel: haal de herfst in huis met een nieuwe laminaat vloer.

Heb jij goede tips voor een kleurige en/of geurige herfst? Deel ze met iedereen via het contactformulier hier op de website.

Back To Top