skip to Main Content

“Lieve Herinneringen: Unieke grafmonumenten met persoonlijke kunstenaarsaanpak

Keuze uit diverse materialen

Elke overleden dierbare is uniek en verdient een eigen verhaal. Gepassioneerde grafkunstenaars werken vaak in nauw overleg met u aan een eenmalig ontwerp, volledig afgestemd op de persoonlijkheid van uw geliefde.
Daarom bieden zij u de mogelijkheid om uit diverse materialen te kiezen voor het creëren van een uniek grafmonument of urnmonument. Elke keuze heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling, zodat u een herdenkingsplek kunt vormgeven die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare. Hier zijn enkele opties:

  1. Natuursteen als basis voor een grafmonument: Duurzame en onderhoudsvrije materialen zoals graniet of marmer bieden diverse mogelijkheden in vormgeving.
  2. Grafmonument van RVS of cortenstaal: Sterke materialen die goed tegen verschillende weersomstandigheden kunnen, met een moderne of warme uitstraling.
  3. Glazen Grafmonument of urnmonument: Een strakke en moderne uitstraling, met opties zoals helder of gezandstraald glas, en bewerkingen zoals tekst.
  4. Grafmonument van brons: Elegant, luxe en warm uiterlijk dat goed combineert met andere materialen.

Unieke grafmonumenten

Naast de diverse materiaalopties onderscheiden gepassioneerde grafkunstenaars zich door:

  1. Persoonlijk ontwerp in samenspraak: zij creëren een eenmalig ontwerp, volledig afgestemd op de persoonlijkheid van uw dierbare, in nauw overleg met u als nabestaanden.
  2. Betrokkenheid gedurende het hele proces: van ontwerp tot uitvoering bent u als nabestaande een essentieel onderdeel van het creëren van het gedenkmonument.
  3. Artistiek vakwerk: elk stuk is een artistiek vakwerk, vervaardigd door betrokken vakmensen in Nederland, ver weg van massaproductie in andere landen.
  4. Geen serieproducten uit verre landen: In tegenstelling tot standaardproducten uit China of India, bieden zij unieke kunstwerken gemaakt door Nederlandse kleine bedrijven.
Back To Top