skip to Main Content
Leuke Traktatie Kinderdagverblijf Bedenken Voor Je Kind

Leuke traktatie kinderdagverblijf bedenken voor je kind

Wanneer je zoon of dochter jarig is of er is een andere speciale gelegenheid, zoals de geboorte van een broertje of zusje, de laatste dag op de opvang of toch iets anders, dan is een traktatie kinderdagverblijf natuurlijk erg belangrijk en het is in veel gevallen handig om deze op tijd voor te bereiden. Misschien heeft je kind wel een aantal wensen en kun je daar iets mee, maar misschien heb je zelf ook wel de nodige inspiratie nodig en ga je op internet op zoek naar leuke ideeën. Die zijn er tenslotte genoeg. 

traktatie kinderdagverblijf

Verantwoord trakteren

Je kunt voor een traktatie kiezen waar een thema aanhangt, voor jongens kun je bijvoorbeeld voor het piratenthema gaan en voor meisjes een strand of prinsessenthema. Dit kun je op verschillende manieren vormgeven, zo kun je voor de jongens een schatkistje met een sleutel doen en voor prinsessen leuke koekjes. Toch is het de laatste jaren steeds belangrijker geworden om voor een gezondere traktatie te gaan en is het niet meer de bedoeling dat ieder kind maar op de ongezonde snoepjes blijft trakteren, daarom is het leuk om iets met fruit te doen en je kind zo een verantwoorde traktatie te geven. 

Een leuk cadeautje

Wanneer je een leuk idee hebt gevonden en je hebt bijvoorbeeld het fruit in huis gehaald, dan is het vaak nog wel leuk om er iets bij te doen. Je kunt namelijk verschillende cadeautjes uitkiezen en er bijvoorbeeld een aantal leuke kleurpotloodjes bij doen, als je toch bedacht hebt om de piraten schatkaart uit te printen. Door er een klein cadeautje bij te doen, springt de traktatie er net even uit en je kunt het natuurlijk zo groot of klein maken als dat je zelf voor ogen hebt en wat uiteraard ook nog in je budget zou passen. Zo is er voor ieder kind een leuke traktatie te bedenken. 

Back To Top