skip to Main Content

Wees creatief met deze leuke activiteiten

Ontspannende creatieve activiteiten

Is het een van jouw goede voornemens om in 2021 creatiever bezig te zijn? In dit blog inspireer ik je met leuke activiteiten waarmee je al je creatieve energie kwijt kunt. Zeker prettig nu de lockdown voorlopig nog wel even voortduurt. Met deze leuke hobby’s heb jij je tijd weer gevuld!

Schilderen voor beginners

Schilderen is een super leuke, creatieve hobby. Maar het lijkt wel een grote stap om mee te beginnen. Neem het daarom stap voor stap! Begin bijvoorbeeld met schilderen op nummer. Zo creëer je prachtige kunstwerken, en ontdek je hoe de verf op het doek eruit komt te zien. Andere leuke alternatieven zijn bijvoorbeeld diamond painting en glasschilderen.

Breien en haken

Het lijkt misschien ouderwets, maar zowel haken als breien zijn de laatste tijd bezig aan een echte comeback! Ook jongeren gaan lekker aan het handwerken. Op YouTube zijn talloze video’s te vinden die je het breien en haken stap voor stap leren. Je hebt ook niet veel nodig om met deze hobby te beginnen. Als je nu begint, heb je in de volgende winter een heerlijke sjaal, handschoenen en lekker warme sokken!

Nail art

Ook leuk: met je nagels kun je lekker creatief bezig zijn. Op YouTube zijn veel filmpjes te vinden die laten zien hoe je de mooiste kunstwerken op je nagels maakt. Het is een ware community! Je kunt de nagels van anderen versieren, maar ook met je eigen nagels aan de slag gaan. Na wat oefenen kun je via social media het resultaat met andere die net zo enthousiast zijn over nail art als jij delen.

In welke hobby ga jij je in 2021 verdiepen? Neem contact op en laat het me weten!

Back To Top